LINE 6 UX2 ASIO DRIVER DOWNLOAD

0 Comment

Posted September 23, UX2 headphone jack as before? Posted June 20, Warning about downloaded tones, patches and presets. Templates and tones from L6 Tone Made Easy classes. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Uploader: Tygozilkree
Date Added: 5 June 2005
File Size: 41.27 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 49372
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Just a long shot, but try saving your Reaper project before it crashes and see if you still get the error when opening. Have you tried disabling or uninstalling of any other sound device drivers on that computer?

The same went for Stealth-Plug from Amplitube. Posted April 19, Posted September 23, Posted July 29, Create oine account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

PRIVACY STATEMENT

Warning about downloaded tones, patches and presets. My Pod GX don’t work to after update to Windows OR it may be a power management setting on your pc.

I really don’t know what else to try, i love my UX2 but feel that i will have to look elsewhere for my guitar tones going forward as I can’t use a product that isn’t working properly on my recordings. After a few tests, it seems that the problem comes from Ezdrummer 2.

See Also  AF9005 BDA DEVICE DRIVER

I too am getting that crackling noise – I’ve even looked around and someone suggested audio incompatibilities with asio and windows 10 – so i installed the asio4all drivers – and Nope – no change. I used Line 6 Monkey and installed the new driver 4. u2x

Line6 UX2 Asio not detected – Computer Audio Setup and Troubleshooting – Line 6 Community

Anyone else here who upgraded to Windows 10 today and his UX2 doesn’t work? I mean it’s installed properly with the latest drivers but no sound: Posted August 9, In POD Farm the input in the default channel 1 has no sound, but if I manually select the channel 2 it works as intended using the Fast Track driver.

Posted July 28, I prefer to use, and monitor through my Tone Port UX2. Thanks pipelineaudio1 that’s helpful. You need to be a member in order to leave a comment.

The thing is, I uninstalled the M-Audio software before installing the Line 6 drivers, and this problem is only occuring with Saw, not Cubase. So I’m really confused here. Templates and tones from L6 Tone Made Easy classes. Kx2 had hopes Line6 would update their software, seems to me to be an easy fix since it worked in Windows 7.

See Also  HP Z210 DRIVER

Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. How are the Maudio drivers doing in your setuP.

UX2/ASIO problem – Computer Audio Setup and Troubleshooting – Line 6 Community

So now i’m stuck with some damn earphones: Register a new account. Register a new account. Linee can go in through POD, but that’s a pain! Anyone have any ideas why? Sign up for a new account in our community. I think I’m going to exchange the UX2 for the Edirol – it’s what I wanted in the first place, and from the research I did, the drivers seem to llne the most stable of any of the USB devices I was looking at You need to be a member in order to leave a comment.

Results 1 to 10 of